T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / ARAPGİR - Arapgir Şehit Hüsnü BİLGİÇ Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Arapgir Şehit Hüsnü BİLGİÇ Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Adres
MEHMETAKİF MAH. ÖMER BABA CAD. ARAPGİR ÖĞRETMENEVİ BLOK NO 7 İÇ KAPI NO 1 ARAPGİR / MALATYA
Vizyon
Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.
Misyon
Öğretmenevimizi, tarihi yapısı içerisinde öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
Otel Odası :18
Öğretim Şekli :
Kalorifer, klima
Karayolu
Halk otobüsü, özel oto
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz Malatya il merkezine uzaklık 120 km dir. Arapgir ilçe merkezinde yer almaktadır.